RTV Veluwezoom nieuws
Gebruik de pijlen links en rechts van deze kop om andere dagen te zien.
Klik op de kleine foto's voor een vergroting
Zoek in het nieuws
   
  
PROVINCIE OVERIJSSEL BIEDT GRATIS INTERNATIONALE E-COMMERCE SCAN AAN MKB BEDRIJVEN
Mediadonderdag 6 juli 2017 00:14:42
Provincie Overijssel biedt ondernemers de mogelijkheid om een gratis internationale QuickScan aan te vragen. Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. E-commerce is een aanvullend en schaalbaar distributiekanaal voor zowel bestaande bedrijven als start-ups. Dit geldt niet alleen voor zakendoen in Nederland, maar zeker ook voor zakendoen met het buitenland. Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren, is de Internationale E-commerce voucher ontwikkeld. Met deze voucher kunt u een gespecialiseerd en internationaal ervaren bureau uw E-commerce kansen laten scannen bij ondernemen met het buitenland.

Wat halen bedrijven uit een QuickScan?

De scan analyseert de huidige prestaties op het gebied van e-commerce, de interne en externe randvoorwaarden om succesvol te worden en de online vraag in bepaalde focuslanden.

Voor wie is de QuickScan bedoeld?

Er zijn twintig vouchers beschikbaar. Bedrijven uit Overijssel met vijf of meer medewerkers die exporteren of willen gaan exporteren mogen een QuickScan aanvragen. Voor de twintig QuickScans geldt: op is op. Dankzij de provincie Overijssel is de scan gratis.

Vervolgstap

Gaan bedrijven met de adviezen uit de QuickScan aan de slag dan volgt een bijdrage vanuit de provincie van 50% tot een maximum van € 2.000. Wanneer bedrijven niets doen met de aanbeveling geldt er een pay-back vergoeding van de scan van € 850.* Wanneer bedrijven wel met de aanbevelingen aan de slag gaat vervalt de pay-back vergoeding.

Keuze uit vier bedrijven

Vier internationaal opererende en gespecialiseerde bureaus voeren de QuickScan uit. Deelnemende bedrijven kunnen zelf kiezen bij welk bedrijf ze de quickscan uit willen laten voeren. De deelnemende bedrijven zijn Internet marketing bureau Seeders, Exxtra, Ionmoon en Tothem.

Aanmeldformulier quickscan

Bedrijven kunnen vanaf nu de Internationale E-commerce scan aanvragen. Bedrijven krijgen binnen vijf werkdagen te horen of ze de voucher toegekend krijgen. Na toekenning kunt u aan de slag met één van de vier gespecialiseerde bureaus. We verwachten dat bedrijven binnen drie maanden na de toekenning van de voucher aan de slag gaan met het bureau van hun keuze.


   
         

Copyright 2000-2017 RTV Veluwezoom.
Alle rechten voorbehouden.
Heb je een probleem met deze pagina:
Mail de webmaster!